Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra & Vax Lack Auto Paint

Många klassiska och nya bilägare väljer att skydda en ny lack med ett lager lack. Denna yta kan användas i hemmet eller genom en professionell och kommer att skydda bilen från alla stötar och repor. Lacken ger också en blank yta som gör att bilen sticker ut från resten. Rengöring och vaxning en lack bil rätt sätt kommer den att bilen lyser. Saker du behöver
mjuka trasor
Vanligt vatten
Bucket
Automobile schampo
trädgårdsslang
Bilvax
Visa fler instruktioner
1

Blöt en mjuk trasa med vanligt vatten. Vrid ur trasan tills den är fuktig, inte blöt.
2

Tvätta hela den lack lack. Mest smuts och skräp kan tas bort från bilen med vanligt vatten, vilket förhindrar rester från användning av fordons schampo. Blanda 1/2 kopp bil schampo och 3
3

liter vatten.
4

Doppa en mjuk trasa i blandningen och tvätta några svåra fläckar med fordonsindustrin schampo blandning.
5

Spola hela bilen med en trädgårdsslang . Torka noggrant med flera mjuka trasor.
6

Applicera ett tunt lager av hög kvalitet, icke-slipande vax på bilen med en mjuk trasa. Använd överlappande, cirkulära rörelser för att applicera vaxet jämnt över hela ytan.
7

Låt vaxet haze, som i allmänhet tar en till två minuter. När denna hazing har inträffat, polera bilen med en mjuk trasa. Rotera trasa för att en ren del av handduken ofta för att säkerställa att vaxet avlägsnas mer effektivt.
8

Avlägsna eventuellt vax som kan ha landat på oönskade områden av bilen, till exempel plast trim eller vindrutan, genom att gnugga bort det med en mjuk trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123013.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.