Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren plast strålkastare

Över tid kan plast strålkastare bli ganska smutsiga och även grumlig på grund av oxidering. Den goda nyheten är att de är mycket lätta att rengöra. Om du har försummat din bils plast strålkastare, här är de steg du behöver ta för att få dem rena. Saker du behöver
mjuk trasa eller Chami
plast strålkastare renare
Visa fler instruktioner
1

får rätt produkter. När du använder vanligt fönsterputsmedel kan fungera för vissa plast strålkastare, om du arbetar med en massa caked på smuts, eller om du har oxidation problem, kommer du behöver för att få en starkare rengöringsmedel. De flesta bildelar butiker kommer att lagra dessa städare. Leta efter en renare som också ger repor för bästa resultat.
2

Få en mjuk trasa. Du måste ha en mjuk trasa till hands för denna process. Använd inte vanliga pappershanddukar, eftersom dessa kan göra repor värre. En enkel gammal T-tröja gör en stor duk, eller så kan du också använda en Chami trasa. Detta är en typ av tyg som ofta används på bilar på grund av sin mjukhet och förmåga att föra ut stora glans.
3

Läs anvisningarna på renare. De flesta städare är enkla att använda, men det är en bra idé att läsa instruktionerna först. Du kommer sannolikt att behöva spraya rengöringsmedlet på strålkastarna, men du kan behöva ta några andra åtgärder först, beroende på renare.
4

börja rengöringen. Applicera renare och börja gnugga in det i plast med cirkulära rörelser. Du kan behöva skrubba lite svårare om du arbetar med strålkastare som är särskilt smutsig eller repig. Om nödvändigt, upprepa processen tills dina strålkastare ser nya igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122145.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.