Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att vaxa en bil med Turtle Wax

Turtle Wax skyddar bilens yta från fläckar och det håller bilens exteriör glänsande. Istället för att betala för att få din bil vaxad, kan du vaxa den själv. The Turtle Wax märke erbjuder olika vax och tillbehör produkter som är seriösa. Du kommer att behöva tillämpa Turtle Wax för din bil tre eller fyra gånger per år för att fortsätta att skydda sin exteriör och behålla sin finish i gott skick. Saker du behöver
Biltvätt tvål
luddfri handdukar
bomullstyg
Turtle Wax
Wax levererar
Visa fler instruktioner
1

Tvätta bilen innan du applicerar Turtle Wax. Rengör bilen noggrant med biltvätt tvål och skölj soap.
2

Torka bilen av när du tvättar den. Använd en luddfri handduk för att torka bilen, eller låt den lufttorka.
3

Kontrollera bilen för att se till att vaxet måste tillämpas. Torka en bomullsduk över huven, och om tyget glider lätt, då vaxet du tidigare ansökt räcker.
4

Välj lämplig Turtle Wax och tillbehör produkter innan du applicera vaxet. Vaxet du väljer beror på ålder av bilen och dess finish. Du kan behöva använda ytterligare produkter såsom Super Hard Shell Paste för att ta bort en hel del yta skräp, eller en detailer att hålla vaxet från att lämna bakom polerrosor på nyare bilar. Kontrollera anvisningarna och produktinformation innan du köper vax och förnödenheter.
5

Applicera Turtle Wax på en torr och sval dag. Undvik att applicera vaxet direkt i solljus eller i extrema temperaturer, eftersom detta kommer att påverka hur vaxet ser och följer bilen.
6

Placera vax på applikatorn som medföljer Turtle Wax. Skaka flaskan med flytande vax innan du använder det till applikatorn. Applicera turtle vax i en cirkulär rörelse och täcker bilens kropp med vax för att ge det en blank yta. Täck en liten del i taget. Applicera ett andra skikt av vax för att se till att du täcker eventuella fläckar du missat.
7

Låt vaxet torka och bli grumlig.
8

Buff bilen lätt med en luddfri trasa, avlägsna dimmiga områden och föra en glans till kroppen av din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122716.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.