Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av möss i en RV

Ingenting ruiner en trevlig, avkopplande resa än att upptäcka din RV är infekterad med möss. Möss regelbundet in husvagnar på jakt efter mat, husrum och vatten, och när de väl har angett din RV, avslutar de sällan om inte fångas och tas bort. Husvagnar är rymliga, men ändå hålla många gömställen för lömska möss. Att lära sig att snabbt och korrekt bli av möss i din RV är viktigt om du vill att din RV bo så ren och gnagare-fri som möjligt. Saker du behöver
Live fällor
Jordnötssmör
Mesh tråd täcker
Foam
Skyddshandskar
Visa fler instruktioner
1

Bait de levande fällor med jordnötssmör. Möss lockas till smaken och lukten av jordnötssmör.
2

Placera levande fällor i alla hörn av RV, i skåp och längs väggarna. University of California Agricultural and Natural Resource Statewide Integrated Pest Management Program rekommenderar fällor ca 10 meter från varandra bakom objekt, i mörka hörn och på platser där det finns bevis för mus aktivitet.
3

Kontrollera fällorna regelbundet under dagen, särskilt under de tidiga morgontimmarna och sena timmar natten när mössen är mest aktiva.
4

Release mössen tillbaka i naturen. Kontrollera enskilda lagar statliga djur för att avgöra huruvida släppa möss tillbaka i naturen är tillåtet. De flesta statliga djur lagar tillåter släppa djuren tillbaka i naturen, men vissa stater kräver att du tar det fångade djuret till ett humant samhälle eller veterinär måste avlivas.
5

Täta upp alla små hål och öppningar för att förhindra möss från att åter komma din RV. Möss kan in RVs genom undersidan av RV och genom munstycken placerade på RV, som ugnen vent. Placera nät tråd täcker in ventilerna och täta alla små hål och öppningar med skum för att förhindra möss från att komma in din RV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122759.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.