Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man använder kväve för att avlägsna underbeläggning

Den underbeläggning av en bil är en mörk , tjärliknande substans appliceras på underredet för att förhindra rost , reducerar ljudnivån och minska utsläppen . På många äldre bilar blir underbeläggningen täckt av smuts , rost och andra mineraler . Som ett resultat , kanske du vill ta bort underbeläggning att tillämpa ett nytt skikt , eller du kanske vill ta bort underull permanent . De flesta bilar som är köpta i dag behöver inte en tillämpning av underbeläggning på grund av användningen av avancerade metaller . Saker du behöver
Gummihandskar
Skyddsglasögon
Flytande kväve
Metall mejsel
Hammer
Vattenslang
Soap
stor borste
Show mer Instruktioner
1

Sätt på dig gummihandskar och skyddsglasögon . Häll flytande kväve på underredsbehandling av ditt fordon . Se till att helt täcka underredsbehandling . Vänta 5 minuter .
2

Chip bort stora delar av underbeläggning med en metall mejsel och hammare . När du tar bort den första delen av underbeläggning , kila metall mejsel mellan metallen på bilen och den frusna underbeläggning .
3

Kassera underbeläggning . Tvätta undersidan av bilen med tvål och vatten från en slang , spruta ut några bitar av överskjutande underbeläggning . Skrubba området med en pensel för att slutföra rengöringen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123004.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.