Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Chrome Polering Tips

Blank krom gör hela skillnaden mellan en bil eller cykel som ser gamla och försummade och en som ser nästan ny . Med rätt verktyg och lite armbåge fett kan du uppnå bra resultat som kommer att pågå ett tag , eftersom krom motstår mattas och håller sin glans bättre än de flesta andra metaller . Samla material

För att förbereda krom för polering måste du först rengöra den . För detta behöver du en stål pad ull tvål , där tvålen fungerar som både en renare och ett smörjmedel för att förhindra repor . Du behöver också en hink med vatten , en handduk och en putsduk gjord av mjuk bomull ( en t-shirt eller tröja arbete stor ) , och en annan ren bomullsduk för att ta bort polish . Sist men inte minst , måste du välja en polish speciellt framtagen för krom .
Rengör Chrome

Doppa pad stålull i vattnet och försiktigt gnugga mot Chrome för att ta bort smuts och eventuella början formationer av rost . Skölj krom med vatten och torka med en handduk .
Shine it Up

Testa din polish på ett litet område för att se till att det inte är så slipande att det repor i krom . När du har valt rätt produkt , plats lite på din polerduk med vetskapen om att lite räcker långt . Lägg lite muskler i dina ansträngningar att gnugga tyget fram och tillbaka . När du är klar , helt enkelt torka polera bort med en ren bomullsduk .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122359.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.