Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort tuggummi på en bil

Du har bara din bil tvättas bara för att hitta någon beslutat att placera sina begagnade tuggummi på motorhuven på din bil. Den klibbiga grunden för gummi gör det svårt att få bort. Men med några husgeråd och en bugg och tjära remover som kan köpas från de flesta butiker auto utbudet, kan tuggummi tas bort, lämnar bilen ser ut som ny igen. Saker du behöver
Bug och tjära remover
Mjuk trasa
Biltvätt tvål
Bilvax
Visa fler instruktioner
1

Applicera en bugg och tjära remover på en mjuk trasa. Bug och tjära removers är säker att använda på billack och formuleras för att ta bort klibbiga eller svårt ämne från en bilens exteriör. Placera fuktad trasa över tandköttet och hålla i 10 till 25 sekunder. Uttagaren kommer att mjukna och upplösa gummit, vilket gör det lättare att torka upp.
2

Rub duken mot mitten av fläcken för att börja ta bort gummi. Inte gnugga i en cirkulär rörelse, eftersom detta kommer att orsaka tandköttet att ytterligare uppsättning i ytan av bilen.
3

Tillämpa felet och tjära remover, låt lösningen sitta och ta bort med en mjuk trasa tills alla tandköttet är borta. Förvandla ditt trasa en ren del efter varje applikation.
4

Spola bilen med vatten och biltvätt tvål.
5

vaxa bilen. Den bugg och tjära remover tar bort vaxet och eller avsluta från din bil om du lämnar det på för länge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122422.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.