Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av Orange Lukt i en bil

På grund av sina små, slutna, ofta duk-klädda interiörer, kan bilar absorberar snabbt dofter som verkar pågå i veckor. Vissa dofter som inte stör en person kan vara ganska irriterande för någon annan. Många människor är känsliga för starka dofter, som kan orsaka huvudvärk eller andra typer av problem. Oavsett om du har levererat apelsiner för en fundraiser eller något annat har gett bilen en orange doft, att bli av med lukten är inte svårt. Saker du behöver
Liten behållare med hål i locket
Kattsand
Bakpulver eller matta luftrenare
Aktivt kol
Rengöringsduk
vit destillerat ättika
Visa fler instruktioner
1

Leta upp en container för att placera i din bil som inte kommer att dumpa över. En ren, tom margarin behållare med lock fungerar bra. Peta några hål i locket med en vass kniv eller en ishacka.
2

Häll färsk kattsand i behållaren och sätt på locket ordentligt. Ställ in detta under din plats i bilen. Lukten ska försvinna efter 24 timmar.
3

Töm behållaren. Dumpa bakpulver i den tomma behållaren och sätt på locket. Bakpulver är en naturlig Deodorizer och kommer att absorbera den orange lukten. Det lämnar områden med ingen märkbar lukt alls.
4

Strö matta luftrenare eller bakpulver på mattan och stoppning i bilen. Se till att du inkluderar stammen området om det är där den orange lukten härrör från. Dammsug området noggrant efter flera timmar eller låt stå över natten om du kan.
5

Fyll den tomma behållaren med pulvriserat aktivt kol. Detta är en stark lukt absorbator och det lämnar din bil lukta fräscht utan märkbar lukt.
6

Fukta en trasa med vanlig hushållsättika. Torka av insidan av din bil med trasan. En annan idé är att placera en liten kopp ättika i bilen med fönstren stängda under ett par timmar. Avlägsna vinäger och rulla ner fönstren för att tillåta luft att ventilera hela interiören. Den ättika lukten försvinner snabbt och lämnar interiören luktade färskt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122958.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.