Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Engine Paint

Engine färg är en emalj-baserad färg som inte ta bort med hjälp av konventionella tekniker färgborttagning. Motorfärg kan tas bort genom att använda en sandbläster på ytan i vilken färgen tas bort. Det är viktigt att bara använda den kraft med sandbläster som är nödvändigt för att ta bort färgen. Ytan under färgen kan lätt skadas om för mycket kraft används med sandbläster. Saker du behöver
sandblasteren
Handskar
Skyddskläder
kiselsand
Mask
Goggles
Tidning Tape
eller presenningar
Visa fler instruktioner
1

Placera en presenning på marken nedanför det område som du kommer att arbeta med att fånga upp eventuellt skräp och gör för enkel rengöring. Skydda området kring motorn som inte kommer att behöva sandblästrade med tidningen eller en presenning. Tejp runt mindre svåråtkomliga områden som inte bör störas av sandbläster. Du kan tejpa av hamnområdena med pluggar när det är möjligt om du väljer.
2

Kontrollera att bära skyddskläder för att inte skada dina kläder samt en mask och glasögon så att du inte andas i dammet från sandbläster eller få damm i ögonen. Var noga med att använda handskar för att skydda händerna. Bära stövlar är ett bra alternativ för att skydda dina fötter, även om alla skor som du inte har något emot att bli dammiga bör vara okej att använda, så länge de täcker fötterna helt.
3

Vara att alla ventiler på sandbläster är stängda innan du fyller den med kvartssand. Med hjälp av en tratt, fylla tanken i sandbläster med mängden sand instruerade på sandbläster s tillverkarens anvisningar, som vanligtvis är £ 40 för de flesta genomsnittliga storlek sandblästringsapparater. Täta tanken genom att dra i ringen enheten. Detta stänger tanken.
4

Rikta munstycket mot färgen på motorn ca 8 meter bort från motorns yta. Öppna sanden ventilen långsamt som du pekar mot motorn. Ju närmare du flyttar sprayventil till motorn desto mer kraft kommer att användas för att spraya sandbläster. Om du behöver mer kraft för att ta bort färgen, närma sig motorns yta. Om du behöver mindre kraft, flytta längre bort.
5

Fortsätt att blästra motorn tills färgen avlägsnas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123145.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.