Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Rengör lädersäten i en bil

Läder säten i en bil kan kan både se och känna lyxig vid beröring. Dessutom, läder formar sig efter din kropp och ger dig en bekväm åktur. Läder är ett slitstarkt material, men det behöver ordentlig rengöring och konditionering för att hålla det ser fräsch och ny. Använd endast rengöringsmedel och balsam gjorda speciellt för läder. Du kan köpa dessa objekt på din lokala Biltema. Saker du behöver
Rags
Dammsug eller handdammsugare
Leather Cleaner Review Microfiber pad eller läder skurborste
mjuka rena dukar
Läder balsam
Visa mer instruktioner
1

Torka damm och smuts från lädersäten med en fuktig trasa. Se till att trasan är fuktig, inte blöt.
2

Vacuum sätena med ett utsug eller handdammsugare, och nå djupt in sätet sprickor där smuts ansamlas och hudar.
Sida 3

Applicera ett rengöringsmedel gjorda speciellt för skinn till en microfiber pad eller en läder skurborste. Tillämpa det först till en sektion av läder under sätet eller andra inconspicious område, för att se till att renare inte missfärga lädret. Om det inte missfärga lädret, gnid försiktigt på sätena för att lossa smuts som har trängt in i lädret.
4

Torka renare från sätena med en mjuk ren trasa. Gör en sektion i taget för att se till att du rengör hela ytan av alla säten.
5

Spraya eller häll läder balsam på en mjuk, ren, duk och tillämpa den på lädersäten. Läder balsam mjukar upp och fyller läder, hålla den från uttorkning och sprickbildning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122635.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.