Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort stenar från däckmönster

Du vill att din bil att se sitt bästa från sina lager av polish ner till dess däck. En av de få saker som förringar utseendet på din bil är när du får små stenar lämnats i slitbanan av dina däck. Stray stenar fångas i din slitbanan kan också lägga onödig stress på dina däck. Tack och lov, ta bort dessa små stenar är en lätt uppgift du kan fylla i nästa gång du tvättar eller underhåll din bil. Saker du behöver
Jacks
Träklossar
Popsicle pinnar
Visa fler instruktioner
1

parkera din bil i en nivå mycket. Palla upp framsidan av ditt fordon. Wedge träblock mot baksidan och framsidan av de bakre däcken på din bil för att hindra den från att rulla.
2

Vatten ner dina däck för att smörja stenarna. Vattnet gör det lättare att bända småsten ur däckets slitbana. Addera 3

gräva i din däckets slitbana med en trä Popsicle pinne. Använd inga metallföremål, eller du riskerar att skada dina däck. Wedge pinnen mellan sten och slitbanan väggen. Wiggle trä Popsicle pinne tills sten framträder från slitbanan. Vrid däcket så att du får de småsten på alla sidor av däcket.
4

Växla till nästa framdäcket och upprepa samma steg. Sätt i Popsicle pinne i slitbanan och bänd gruset ut med det.
5

Sänk fronten på din bil och jack upp baksidan. Wedge träklossar i fram-och baksidan av de främre däck för att förhindra rullning. Blöt däcken och använda en Popsicle pinne att bända ut småsten. Sänk den bakre änden av fordonet.
6

Skölj däcken noggrant efter att du har tagit bort gruset. Samla de lösa stenar och kasta dem någonstans långt bort från dina bildäck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122532.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.