Hur man målar en förgasare

Måla en förgasare innebär några försiktiga steg för att säkerställa ett gott fäste, hållbarhet och titta på den slutliga produkten. För några klassiska och vintage bilägare, är det också viktigt att Refinish fordonet till exakta specifikationer eller använd så nära original material när det är möjligt. Var noga med att förbereda ytan av förgasaren och använda rätt material för att måla det, och din förgasare kunde se så gott som ny när du är klar med lack. Saker du behöver
Stålborste
Stålull svamp
fint sandpapper, kornstorlek 220 eller finare
Förgasare renare
Shop vakuum
Rag
Maskeringstejp
Förgasare primer Sida 2 vinklade tagel borstar, 1-tums
svart, krom eller silver oxid måla
Visa fler instruktioner
1

rengöra och förbereda ytan av förgasaren. För rost och korrosion frågor, använd stålborste, svamp och sandpapper för att lossa några flingor och föra metallen tillbaka till den nakna, slät yta. Kanterna mellan det målade området och ren metall bör vara svårt att skilja när du kör en naken hand över området. Applicera en liten klick förgasaren renare till stålull svamp och torka av ytan i snäva cirklar. Städa upp damm och skräp med en butik vakuum, och torka av förgasaren en sista gång med förgasare renare och en ren trasa.
2

Tape alla områden i förgasaren som du inte vill måla på eller i. målartejp bör noggrant tillämpas så att den inte täcker något område som behöver måla. Öppna din förgasare primer kan, och använda en av vinkeln penslar att tillämpa primer till alla rostiga och kala fläckar. Primer bör tillämpas överallt befintlig yta har repig. Låt primern torka.
3

Öppna burk färg. Var säker på att du har valt en oxid färg som är värmetålig och godkänd för användning på förgasare. De vanligaste förgasaren färger är svart, krom och silver. Använd din andra vinkel pensel, måla ytan med ett jämnt lager, lämnar inga ränder, dropp eller springer. Använd snabba, lätta drag för att få bästa resultat. Låt detta skikt torka, och inspektera resultatet. Vid behov, tillämpa en annan tunt lager eller retuschera områden innan du tar bort tejpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121884.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.