Hur att transplantera vinyldekaler

Transplantation en vinyldekal kräver lossa limmet som är bunden till den yta på vilken dekalen är placerad. Du kan lossa limmet genom att applicera värme till dekalen med en hårtork eller värmepistol. Detta gör att du kan dra bort dekalen bort utan att ruinera det eller ytan under. Du kan överföra din dekal på en annan yta med hjälp av ett nytt bindemedel och plattas tekniker som tar bort veck och rynkor i dekalen. Saker du behöver
Hårtork eller värmepistol
Flat rakblad
Adhesive Remover Review Tvättsprit
Dubbelsidig överföring Boka tejp
bindande eller plastkort

Visa fler instruktioner
1

hetta upp vinyldekal med en hårtork eller värmepistol. Värmen gör att limmet lossnar för borttagning.
2

Stick en platt rakblad mellan dekalen och ytan är på att höja hörnet så att du kan dra bort dekalen. Börja skalar den upphöjda hörn och dra långsamt dekalen från ytan tills den lyfts halvvägs.
3

Värma den del av dekalen som förblir fäst vid ytan med håret hårtork eller värmepistol eftersom limmet har svalnat och åter bunden till ytan. Fortsätt peeling dekalen avstängd tills är helt avlägsnas.
4

Applicera lim remover till området där du överfört dekalen från att avlägsna limrester kvar av dekalen.
5 < p> Rengör området där du är fästa dekalen med tvättsprit. Detta tar bort smuts och smuts så att dekalen kommer att vidhäfta till ytan. Låt området torka.
6

Applicera dubbelhäftande tape på baksidan av din dekal. Placera dekalen på alkohol-rengjorda ytan. Släta ut veck och rynkor i dekalen från toppen till botten genom att köra den platta kanten av ett plastkort eller bokbinderi över dekalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121885.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.