Hur Förening & Vaxa en bil

Du bara vill bereda en ren bil, så se till att du först har tvättat och torkat det grundligt. Rubbing innehåller slipmedel och bör användas försiktigt och sparsamt för att ta bort oönskad färg, tjära, buggar, lätta repor, hårda fläckar och andra föroreningar. Förening är tillgängliga från tillverkare i årskurserna mellan 1 och 10 - med 10 är den minst slipmedel. Det finns flera olika typer av bil vaxer - från vätska att klistra. Vax används efter din bil har förvärrats och poleras ren. Saker du behöver Hus Till Compounding:
Rubbing Handdukar
Papper
Variabel hastighet Polermaskin Hus Till Vaxning:
Wax (antingen klistra eller vätska) katalog Liten mjuk svamp
ren, mjuk handdukar
Visa fler instruktioner
Hur till förening en bil
1

Applicera gnugga föreningen till ett avsnitt i din bil vid en tidpunkt (t.ex. en dörr). Vik en pappershandduk, skopa viss förening från behållaren och tillämpa den på bilen avsnittet i en cirkelrörelse. Använd inte något tyg som bomull eftersom fibrerna repar bilens finish. En cellulosasvamp är den idealiska applikatorn.
2

Låt föreningen att stanna kvar på den första delen av bilen i tre minuter och sedan torka bort det med hushållspapper. När du tar bort föreningen, arbete i en cirkelrörelse för att minska risken för repor målgång.
3

Polera avsnitt med en variabel hastighet polermaskin med ett sämskskinn huvud. När avsnittet börjar visa en tråkig lyster, är du redo att gå vidare till nästa avsnitt. (Compounding kan göras för hand, men det är mycket arbetsintensiv och svårare att upprätthålla ett jämnt tryck.) När bilen har varit helt förvärrats och poleras ren, är bilen klar för vaxning. Addera Hur Vaxa en bil
4

Arbetet på ett avsnitt i taget. Använd vaxet sparsamt, applicera en liten mängd på svampen och applicera jämnt till bilen avsnittet
5

Låt vaxet torka till en vit slöja,. Detta normalt tar ett par minuter
6 Ge din bil en spegel glans.

med en mjuk handduk i en cirkulär rörelse, buff avsnittet till en hög glans. Använd alltid en ren del av handduken när polering och byta handdukar när man är smutsig.
7 den nya bilen utseende.

Fortsätt vaxning sektioner tills din bil ser nya igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121437.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.