Hur att måla navkapslar

Hubcaps är en mycket liten del av en bil, men --- som Råttis skor på en fashionabel kvinna --- repig och peeling navkapslar kan förstöra hela utseendet på din bil. Det är lätt att måla navkapslar, även om du inte har gjort det förut. Saker du behöver
Trinatriumfosfat eller andra avfettningsmedel
Sponge
vatten
Bucket
Rena handdukar butik
Sandpapper, 150 och 400 grit
Maskeringstejp
mattkniv eller sax
Drop dukar
Spray primer
Sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

Räkna ut vad dina navkapslar är gjorda av så att du kan hitta en spraya grundfärg och sprayfärg för navkapslar för att ansluta sig till dem. Se också till att din färg inte kommer att reagera på primern. Kontrollera med experterna på din lokala bil butik genom att ta in en av dina navkapslar.
2

Tvätta navkapslar med trinatriumfosfat, eller vad degreaser du föredrar, utspätt enligt anvisningarna på etiketten. Skölj dem och torka dem väl med rena butik handdukar.
3

Sand de delar av navkapslar du ska måla med 150-slippapper. Torka dem med en ren handduk, för att se till att det inte finns något damm.
4

Sand de navkapslar igen med 400-grit sandpapper och torka dem rena med en butik handduk.

5

Tape bort de delar av navkapsel som du inte vill måla. Klipp band för att passa med sax eller en mattkniv, om du behöver. Lägga tejpade navkapslar ut på en trasa.
6

Spray en lätt beläggning av primer på de navkapslar. Håll burken 10 inches bort och spraya i en stadig, svepande rörelse. Låt primern torka helt och sedan applicera ett andra skikt.
7

Wet-sand primer med 400-grit sandpapper för att avlägsna och små fläckar eller dammpartiklar, och torka dem med en ren trasa.
8

Spraya ett tunt lager färg över primer rockar. Håll burken 10 inches bort från navkapsel och använda korta, kontrollerade skurar för att undvika eventuella droppar eller pooler. Låt dem torka över natten.
9

Applicera ett andra lager färg om du fortfarande ser den gamla färgen kommer igenom. Låt det torka över natten innan du tar bort tejpen och ersätter navkapslar på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121253.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.