Tips om hur man tar bort det kitt som håller Clips bilfönstret

Fönster klipp på bilar används för en rad olika ändamål. Typiskt de populära sport-teamet flaggor som människor uppvisar utanför bilen är monterade med dessa fönster clips. Fönster klipp kan hålla ett fönster från att rulla hela vägen upp eller ner. Om du har fönster klipp som fästs på fönstret med lim, måste du ta bort dem med särskilda hjälpmedel, verktyg och lösningar. Det finns en handfull att välja från. Kemisk Solutions
p Det finns ett antal olika kemiska lösningar avsedda för att effektivt avlägsna tuffa bindemedlen från glas. Dessa lösningar bör hällas och spridas över det kitt som håller fönstret klipp till fönstret. En sådan lösning bör lossa lim och slutligen tillåta fönstret klipp som skall avlägsnas från glaset. Var noga med att inte använda för mycket kraft när du gör detta, kan för mycket kraft knäcka fönstret. Om fönstret klippet inte är lätt att ta bort, lägga till mer av den kemiska lösningen på limmet och låt det dra i. Titta i din bildelar eller butik i lim och tejper Sektionen för ett lämpligt lim-borttagning produkt.


rakblad

Rakblad är användbara verktyg för att försöka ta bort starkt lim från glasytorna bilfönster. Dessa bitar av metall är tillräckligt skarp för att komma mellan kanten på limmet och ytan på glaset, och de tillåter dig att bända och mejsel limmet bort. Du ska bara dra eller skjuta ett rakblad långa vägar över glasytan, som skrapar bladet vertikalt kan repa glaset, skada den genom att lämna ett bestående avtryck på ytan.

Värme Redskap

Använda värme för att torka ut limmet på fönstret kan bidra till att undanröja lim eller limrester som en gång höll fönster klipp på plats från glas ett bilfönster. Använd en hårtork eller en liten bärbar värmare som du kan ställa in precis ovanför lim på fönstret. Upphettning av limmet hjälper till att frigöra förbindelsen av limmet med glaset. Använd dessa värme redskap i kombination med ett rakblad eller kemisk lösning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121720.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.