Hur man använder en Rubbing på Paint

Rubbing är en löst definierad term som hänvisar till en växande grupp av polermedel som är utformade för att ta bort mindre skador, brister eller oxidation, vanligen från automotive-typ finish. Gnugga föreningar kan också användas för att ta bort lager av bebyggda vax från bilar och båtar, före övermålning med nya vax. För bästa resultat, använd gnugga förening på färg när temperaturen är minst 50 grader, och inte i direkt solljus om möjligt. Saker du behöver
Soap
Bucket
Sponge
ren, mjuk trasa eller handduk
Rubbing
Visa fler instruktioner
1

Välj en gnugga förening godkänd för ytan, såsom metall eller glasfiber, och måla typ, som akryl emalj, lack eller klarlack finish.
2

Tvätta målade ytan med tvål och vatten för att avlägsna smuts. Torka den tvättade ytan med mjuka handdukar, eller låt ytan lufttorka.
3

Applicera 1 tsk. gnugga förening till en ren trasa, enligt tillverkarens anvisningar. Vissa föreningar kräver en fuktig trasa medan andra föreningar kan appliceras med en torr handduk.
4

Gnid föreningen i färgen i korta, cirkulära rörelser, ungefär 10 till 12 inches i diameter. Låt föreningen att ställa på färgen enligt tillverkarens anvisningar, som vissa typer av föreningar måste få torka innan de torkas från ytan.
5

Ta föreningen, med en ren avdelning av tyget, genom att gnugga i samma cirkelrörelse som används för att applicera föreningen.
6

Fortsätta tillämpa och ta bort gnugga föreningen i 12-tums sektioner, tills hela ytan har täckts. För att vara säker på att inga sektioner missas med föreningen, överlappa redan gnuggas avsnittet med färsk förening med ca 1 tum. Använd en ren yta av tyg varje gång du ansöker föreningen till färgen, byta ut handdukar som behövs.
7

Inspektera hela ytan för de områden du kan ha missat med föreningen. Bättra eventuella missade fläckar som behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121960.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.