Hur får Supplies till Sand en bil

Sandning är ett viktigt steg i bilen målningen. Utan en slät yta att börja med , kommer färgen och täckfärg visar bristerna i bilens kaross . Även slipning är inte svårt , är det viktigt att ha tålamod och noggrann och att ha rätt tillbehör för jobbet . Instruktioner
1

Låt primern torka på den del av bilen du tänker måla . Det rikligt av din bil är ett bra exempel och utgångspunkt , om du inte har gjort någon slipning innan . Applicera primern enligt anvisningarna på burken och låt den torka ordentligt .
2

Samla de objekt som du behöver för slipning processen . Detta bör omfatta en hink med varmt vatten med milt diskmedel blandas och 320 mätare sandpapper . Köp mer sandpapper än du tror du behöver , om du går igenom det snabbare eller besluta att täcka ett större område än vad som ursprungligen avsett .
3

Bestäm hur du ska sand . Detta kan vara i horisontella streck eller små cirklar . Det spelar ingen roll vilken väg du väljer , så länge du använder samma teknik för hela jobbet .
4

Sand stötfångaren . Se till att slipa ett område tills färgen är borta , då kan du gå vidare till nästa avsnitt . Börja på ena sidan av stötfångaren och arbeta dig över , fylla ett område i taget .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120895.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.