Hur du köper färdigskurna Färgtoning för en bil

Inköp färdigskurna fönster nyans för en bil är ett utmärkt val för personer som inte är så begåvad med kapskivan. Pre-cut fönster nyanser skärs till storleken för olika märken och modeller. Dessutom, fönster nyanser finns i olika filmtyper, och online webbplatser tillåter bilägare att anpassa sina beställningar. Saker du behöver
Computer
Visa fler instruktioner
1

Load en webbplats Färgtoning i din webbläsare och klicka på "Välj din Auto"-fliken. Välj ditt fordon genom att klicka på ikonen som representerar det fordon som skall färgas. Till exempel, om du har en 1996 Dodge Neon, klicka på "Dodge"-ikonen.
2

Scrolla ner tills du ser din bil listas under "Typ av Auto" kategorin. Om mer än en stil på din bil erbjuds, se till att du väljer rätt stil och år. Till exempel mellan 1995 och 1999, var två stilar av Neon erbjuds av Dodge, en är en två-dörrars modellen och den andra en fyrdörrars. Välj filmtyp du
3

föredrar för fönstren. Alternativ inkluderar spegel, rök, silver, guld eller klar. Klicka på rullgardinsmenyn för att välja den stil du föredrar. När du är klar, klicka på "Beställ"-knappen.
4

Verifiera att informationen är korrekt, och klicka på "Checka ut nu"-knappen. Skriv ditt kreditkort, kontakt-och leveransinformation i de angivna områdena. När du är klar, klicka på "Skicka säkert ordning"-knappen längst ner på skärmen.
5

Se orderbekräftelsen och hålla notera spårningsnummer samt beräknat leveransdatum.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121654.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.