Steg-för-steg guide om hur man byter en Sidobackspeglar

Olyckor händer när man minst anar dem. När din sidospegel blir busted, har du inget annat val än att få den utbytt. Du kan ha en verkstad gör detta för dig, men om man betänker hur mycket pengar som spenderas på arbete och vänta på din bil, kan du bara välja att byta ut sidan spegeln själv. Saker du behöver
Wrench
Pry Tool Review Skruvmejsel
Hylsnyckel eller mutterdragare
torxmejsel
ersätter spegel
Visa fler instruktioner

1

rulla ner fönstret på sidan med den trasiga spegeln och stäng av motorn.
2

Pop huven på bilen för att komma åt motorrummet och koppla den negativa kabeln från batteriet med en skiftnyckel. Detta kommer att förhindra risken för elstötar medan ersätter spegeln från sidan.
3

Ta bort trim bitar på insidan dörrpanelen med en pry verktyg. Ta bort skruvarna för dörren panel med en skruvmejsel och dra sedan ut panelen.
4

Lokalisera kablaget vanligen om bilen är utrustad med elspeglar och dra detta från dess anslutning.

5

Skruva spegeln bultar med en mutter förare eller hylsnyckel ta sedan ut den sida montering spegeln från dess installation.
6

Ta bort spegeln från sin församling genom att ta bort skruvarna med en Torx drivrutin. Bänd bort plastflikarna på baksidan av enheten för att separera det.
7

Installera den nya spegeln genom att snäppa plastflikarna på baksidan av enheten för att säkra det på plats. Omvänd föregående steg för att installera om sidan backspegeln montering på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121785.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.