The Best Car Detailing Supplies

Att hålla bilen ren och ser showroom nya kan ta lite tid och armbåge fett. Även professionella bilhandlare tjänster är tillgängliga för att få din bil rengöras både inne och ute, kan kostnaderna i samband med sådana tjänster bli ganska kostsamt. Lyckligtvis kan använda rätt verktyg och förnödenheter på ditt eget fordon producera professionella resultat när den tillämpas på rätt sätt. Vakuum

Ett vakuum är en nödvändighet för att specificera en bilens interiör. Det vakuum måste ha bilagor som innehåller en klädsel borste och verktyg spalt för att nå in i hörn och trånga utrymmen. Det vakuum bör användas både i början och slutet stadier av detaljer processen. Du bör dammsuga alla områden av interiören före rengöring andra delar av bilen, kör sedan vakuumet igen i slutet av detaljer processen att plocka upp någon extra damm eller skräp som fördrevs.
Steam Renare

En ångtvätt kan användas på mjuka ytor i en bil under beskriver processen att ytterligare rena tyg säten och mattor. Den ångtvätt bör användas med små verktyg som fäster direkt till enheten. Efter rengöring med ånga, bör de dörrar och fönster lämnas öppna för att fordonet helt torr. Det är viktigt att torka alla områden rengörs med ångtvätt för att förhindra mögel och mjöldagg.
Bomullspinnar och Rena Tandborstar

inre av ett fordon har många trånga utrymmen och områden som kan samla damm och smuts. Använda verktyg som bomullspinnar, små penslar borst och nya, mjuka tandborstar borst kan hjälpa till att få in i områden som är svårtillgängliga. Du kan också använda dessa verktyg inom områden som lufthålen, instrumentpaneler och dörrar. Den bästa metoden för att använda dessa verktyg är i samband med den lämpliga rengöringsmedel för området det arbetas på. Till exempel, när du använder en bomullspinne för att rensa ut streck ventiler, tillämpa ett allrengöringsmedel kupén till bomullspinne.
Glas, läder och allrengöringsmedel

olika ytor kan hittas i en bil. För att helt detalj ett fordon, ska en mängd rengöringsprodukter hållas på plats för att säkerställa att rätt rengöringsmedel används för lämpliga områden. Använd till exempel glas renare för Windows och läderrengöring för allt läder inslagna eller täckta områden såsom växlingar och bilrattar.
Mjuka trasor och pappershanddukar

När användning av rengöringsmedel eller lossa smuts och damm, bör en trasa eller handduk användas. Ren, mjuk trasa eller vitt hushållspapper är de bästa valen. Detailing småningom får ner till de hörn, skrymslen och sprickor finns i hela fordonet, men rengöring av stora ytor är också en del av den övergripande processen

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121802.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.