Hur Ren Interior Vinyl Bil

Rengöring av vinyl delar av bilens inredning kan verka som en svår uppgift. Dessa områden locka grime från normal användning, kropp oljor och utländska goo från barn och medelstora händer. Olämpliga rengöringsmedel lämnar sällan instrumentpanelen, dörrarna och handskfacket ser ut som nytt. Ännu värre, vissa rengöringsmedel lämnar en övergripande lackluster utseende eller sprickor orsakar, förstör vinyl. Lyckligtvis kan vinyl återställas med lite arbete och kan skyddas från framtida fläckar i processen. Saker du behöver
Glasrengöringsmedel (tillval) katalog Tidningar
Maskeringstejp
Mikrofibertrasor
Luddfri dukar
Vinyl rengöringsmedel
Bomullsswabs
Vinyl Protectant
sprayflaskor
Visa fler instruktioner
1

Rengör glaset ytor på din bil först. Fönsterputsmedel over-sprayen torkar ut vinylytor och sprickor orsaka på grund av tillsatser alkohol och ammoniak. Skydda bilglas från över-spray av vinyl rengöringsmedel. Många vinyl rengöringsmedel innehåller en olja tillsats som efterlämnar en oljefilm på glas. Tidningar tejpade på plats kommer att skydda glaset och förhindrar en föreviga detta-så-att cykla.
2

Damma vinylytor med en damning trasa eller fuktig, luddfri bomullsduk. Borttagning damm hindrar den från att tryckas in den i porerna under rengöringssteget. Upphäva den damning trasa för en grundlig rengöring innan återanvändning.
3

Spot behandla svåra fläckar och oidentifierbara muck med full styrka vinyl rengöringsmedel. Blanda rengöringsmedel med vatten i en sprayflaska, med användning av tillverkarens instruktioner. Spraya på vinyl ytor och torka kraftigt med en mikrofiberduk. Använd en tandborste eller kompresser bomull för sprickor och skrevor.
4

Skölj vinyl med en sprayflaska med vatten och en luddfri trasa. Följ upp med en andra luddfri trasa för att torka ytan. Ditt mål är att ta bort all smuts innan en skyddande barriär. Hoppa över detta steg kan lämna ytan med ett grumligt eller mjölkaktigt utseende.
5

Häll skyddsmedel mot en mikrofiberduk och polera den på vinyl. Undvik spray-on produkter, eller hälla produkten direkt på vinyl, eftersom detta kommer att lämna en ojämn yta. Låt produkten anges i under den erforderliga tidslängden. Torka bort eventuella rester med rena mikrofiber.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121029.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.