Hur High Speed ​​polera en bil

Bilens lack är en av de mest igenkännbara inslag. Ta väl hand om utsidan av din bil är lika viktigt som att ta hand om interiören. Ofta tvättar din bil kommer att förlänga livslängden på din bil, och vaxning skyddar din lack mot elementen. Polering ditt fordon är en viktig del för att hålla din lack i den bästa formen möjligt. Hand polering är det bästa sättet att hålla ett showroom glans på din bil, och med hjälp av en hög hastighet polermaskin kan göra processen kort med en ganska utmanande arbete. Saker du behöver
Bil tvål
Bilvax
Gamla handdukar
Slang
Buffer
Visa fler instruktioner
1

Placera din bil i en skyddad plats. Direkt solljus kan baka vaxet på ytan av din bil innan du får en chans att polera den och orsaka permanenta strimmor.
2

Tvätta bilen ordentligt innan polering. Var noga med att avlägsna alla spår av smuts och skräp från ytan på din bil så att bufferten inte repa din lack.
3

Applicera en liten sträng av vax till bilen och vrid på bufferten, köra den på låg hastighet tills vaxet har arbetat in i din färg. Lägg mer vax som behövs tills du har belagt ett helt avsnitt.
4

Låt vaxet torka ordentligt. När torr, vrid hastigheten på bufferten upp och polera vaxet från bilens yta.
5

Coat hela bilen i ett andra lager av vax, med buffert på en polering skynda att få den högsta glans möjligt från din bil. Se till att inte trycka ner på bufferten och äta i din lack.
6

Kontrollera din bil över noggrant för eventuella fläckar som blev missat. Polera dem separat, var noga med att blanda bort några märken eller ränder. Torka några ränder med en mjuk trasa och stolta över den skinande nya ytan på din nypolerad bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120927.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.