Hur polska Använda en skum pad

Du har detaljerad finish på din bil för att ta bort ojämnheter och du har kratsade bilen med en gnugga förening att få lysa ut. Du är nästan klar beskrivning med din bil. Den slutliga skum pad polish kommer att få din bil ser blank och som ny, men om du är ovana vid att arbeta med en roterande buffert, måste du vara försiktig. Skumkuddar skapa en hög grad av värme och måste rengöras efter användning. Med omsorg, kan du använda framgångsrikt kuddar och en omloppstid buffert för att fullända din bilrekonditionering jobb. Saker du behöver
Orbital buffert
Skumkuddar
Tvål
vatten
Bucket
bomullsdukar
Rubbing
polermedel
Avfettaren

Visa mer Instruktioner
1

Ansök gnugga föreningen på skum pad på din buffert. Ta bufferten till ytan på din bil utan att slå på den. Gnid skumdynan över bilen till jobbet i några av de gnugga föreningen, slå sedan på bufferten på låg hastighet.
2

Arbeta gnugga föreningen i bilen med hjälp av en skum pad och din omloppsbanor buffert. Använd så mycket gnugga förening som du behöver för att täcka ytan och arbeta in i små cirklar. Tryck bufferten i bilen lätt, övertryck kan skada en bils yta
3

Torka gnugga föreningen av med en ren bomullstrasa när du är klar.. Lämnar gnugga föreningen på kan strippa färg från din bil.
4

Ta skumdynan från bufferten och placera den i en hink med såpvatten för att suga. Placera en ren skum pad på bufferten för vaxet jobbet.
5

Tvätta bilen med varmt tvålvatten och torka den med ren bomull dukar. En slutlig buff med fordonsindustrin vax kommer att återställa touchen till din bil.
6

Applicera ett polermedel till skum pad för din omloppsbanor buffert. Arbeta polermedel in din bil på samma sätt som du tillämpat gnugga föreningen. När du är klar ansöker polermedel, stänga av bufferten och inspektera bilens finish. Om du ser matta fläckar, tillämpa mer polish. När du bil har en jämn, blank yta med några skrapmärken, är du klar.
7

Tvätta kuddar i tvålvatten med en avfettning produkt. Tillåt kuddar torka ordentligt innan du åter använder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121428.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.