Hur Buff billackskvalitet

Kratsning ytan på din bil färg är ett viktigt steg i att ta bort polerrosor, etsningar från regn eller fågelspillning, och svaga repor i ytskiktet på bilen. Processen är oftast kvar för detaljer proffs, men på senare år billigare roterande buffertar har lett till att många bilentusiaster att ta på processen hemma. Polering är ett förfarande som inte behöver följa varje tvätt, och även kräver särskild omsorg och uppmärksamhet för att undvika ytterligare skador på bilens lack. Saker du behöver
Powered roterande buffertdynan
Polering för bufferten
polermedel
Maskering eller målartejp
Mikrofiberduk
Visa fler instruktioner
1

Använd maskering eller målartejp för att täcka verkar och luckor i karosseridelar att förhindra polervax från att få caked i dessa områden.
2

Ansök polervax till ytan av bilen, som arbetar i sektioner inget större än två meter med två fötter på en gång (se referens 2). Sprid föreningen omkring med en mjuk mikrofiberduk eller med putsdyna på din buffert, men utan att vrida på bufferten på.
3

Låt polermedel torka till ett grumligt utseende.

4

Ström på din roterande buffert med ett fastsatt polerplatta och flytta den i en svepande rörelse över ytan av bilen där polervax har tillämpats. Buff tills den dimmiga polish ger vika för en blank yta. Håll alltid den putsdyna nivå med ytan på bilen för att undvika att gräva i färgen med kanterna på bufferten, och håll inte bufferten fortfarande i ett område för länge.
5

Buff tills hela avsnittet är blank och slät, sedan stänger din buffert och upprepa hela proceduren för nästa avsnitt i bilens färg. Gör så tills alla ytor har polerats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121458.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.