Hur man använder en buffert Polermaskin på en bil

Vaxning och polering en bil gör färgen lyser som ny. Vax skyddar färgen från miljöskador, såsom solskador och föroreningar, så det kommer att pågå längre. Vax hindrar färgen från att se tråkig och hjälper färgen att hålla sin sanna färg längre. Det är viktigt att lära sig använda en buffert ordentligt när polera en bil. Om den inte används på rätt sätt, kan bufferten skada lacken. Saker du behöver
Buffer
Wax
Wax appliceringssvamp
Bucket
Biltvätt tvål
Sponge
Mjuk handduk
Visa fler instruktioner

1

Tvätta bilen med varmt vatten innan putsning. Din färg måste vara helt ren innan du använder en buffert eller bufferten kan repa lacken. Du kan använda biltvätt flytande eller mild diskmedel. Använd en ren bil tvätta mitt eller svamp för att rengöra din bil. Skölj när du är klar.
2

Torka bilen helt med mjuk, ren trasor. Smutsiga trasor repar lacken.
3

Applicera en kvarts storlek delen av vax till en ren vax applikator pad och jämnt applicera vaxet på ett avsnitt av färg med cirkulära rörelser. Återapplicera vax till dynan när det behövs. Du bör använda vax i ett varmt område av solen. Vaxet kommer inte torka ordentligt om det är kallt. Låt vaxet torka tills det är en dimmig färg, vilket tar ca 10 minuter.
4

Slå på din buffert och köra bufferten höger till vänster över den torra vaxet börjar på kanten av bufferten då slutar platt. Lämna aldrig bufferten på ett ställe på färgen, eftersom bufferten kan bränna lacken. Sluta polering när lacken är blank och all vax har kratsade bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121479.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.