DIY lackboxen Planer

Professionell målning kan vara en lång och kostsam process. Auto butiker kan kosta mer än $ 1,000 för en bils lack och andra, kanske mindre jobb också vara kostsamt. För dem som vill spara pengar eller ta kontroll över målningen, bygga en monter hem paint är ett bra alternativ. En färg monter kan byggas av enkla material och kommer att ge ditt hem målning en extra grad av professionalism. Planering

först bestämma hur stor du vill att din färg monter för att vara. För att måla en bil eller lastbil, kan det behöva uppta en stor del av ett garage, skjul eller lada eller byggas utomhus. För mindre jobb, kan en mindre lackboxen vara tillräcklig. Tänk på att färgen monter måste rymma den person som gör målningen, varvid föremålet målas och utrustning, inklusive en sprutpistol, kompressor och andra verktyg.
Framing

bästa ramen för en lackboxen kan konstrueras av billig PVC rörsystem. PVC finns från de flesta järnaffärer och kan kapas till önskad längd lätt. Det är också lätt att hitta PVC-kontakter för att bilda hörnen och skarvar i ditt lackboxen ram. För en inomhus monter, kommer 1-tums rör räcker. Om din monter byggs utomhus, är 2-tums rör mer lämpligt. Konstruera en ram från PVC-rör och anslutningar som innehåller tvärstag och hängslen hörnet för stabilitet.
Väggar

Köp plast drop dukar för att bilda väggar och tak av färgen monter. Använd tejp eller annan industriell styrka tejp för att försegla kanterna och fäst plast till PVC ram. Låt folien på ena sidan obunden till att den kan rullas tillbaka för att möjliggöra inträde i båset. Dessutom lämnar utrymme för tillägg av ett ventilationssystem.
Ventilation

Bifoga en låda fläkt med en förseglad motor till ett avsnitt i lackboxen väggen med silvertejp . Täta kanterna runt fläkten med mer tejp och se till att den är placerad så det kommer att blåsa luft ut av boxen, inte in i den. På den motsatta väggen (över från fläkten) ansluta en vanlig ugn eller luftkonditioneringen filtret. Detta kommer att filtrera luften som strömmar in i båset och se till att inget damm eller smuts kan komma in. Om luftfiltret är inte tillgänglig, använd en fuktig bomull som ett filter. Täta filtrets kanter med tejp. Addera Demontering

Efter användning av sprutboxen, kan folien avlägsnas och fällas upp, medan PVC-rör kan lossas och staplas för enkel förvaring. Göra ett diagram över din lackboxen, antingen innan du börjar bygga när du demonterar den, kommer att göra det lättare att rekonstruera monter för framtida färg jobb. Med undantag av bandet bör samtliga de delar av båset kunna återanvändas många gånger.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121480.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.