Hur får Rust Off av dubbelt avgassystem tips

Dubbla avgassystem tips kommer lager på många bilar och är också en populär uppgradering på eftermarknaden. Dubbla avgassystem tips ser sportig och är ett utmärkt sätt att förbättra utseendet på bilens exteriör. Mest dubbla avgassystem tips är tillverkade av krom eller rostfritt stål. Även rostfritt är mer korrosionsbeständigt än krom, kan båda typer av ytbehandlingar rostar om de inte sköts ordentligt. Saker du behöver
Mild tvål eller rengöringsmedel (diskmedel eller enkel grön) katalog Rags
Metal polish
Stålull
Aluminiumfolie
vit vinäger eller Coca Cola

Visa fler instruktioner
1

bort de avgassystem tips om de är bultade på. Detta kommer att göra det lättare att rengöra hela ytan av spetsarna. Hoppa över detta steg om de är svetsade på eller om du inte vill ta bort dem.
2

Tvätta avgassystem tips med ett milt rengöringsmedel och rena, torra handdukar. För en renare du kan använda diskmedel eller en produkt som Simple Green.
3

Polera avgassystem tips med en god kvalitet metall polish exempel Blue-JOBB. (Se Resurser) Applicera polera med en ren, torr handduk och sedan polera ut det för att få en uppfattning om var rost ligger.
4

Ta ihållande rost som har orsakat mindre rostskador med en mycket fin stålullskudde och metallen polish. Gnid polska till de rostiga ytor. Skölj tips av ordentligt med vatten.
5

bort rost som inte lossnar med krompolish med aluminiumfolie och vit vinäger. Vik aluminiumfolie i en handflata torg och doppa folien i ättika. Placera folien i handflatan och gnid den på rost på avgassystem tips. Upprepa processen tills rost. Du kan ersätta Coca Cola för vit vinäger. Skölj tips med vatten och torka.
6

Polera tipsen igen med krompolish när du använder vit vinäger och aluminiumfolie. Använd en ren, torr handduk att tillämpa polish och sedan polera bort det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121317.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.