Återställa Plastic Car Molding

Med tiden kommer plastgjutningen bitar på en bil börjar blekna och slitage. Solljus, salt från vägarna, och allmänt slitage på fordonet tar sin tribut på plasten. Även om du kanske kan hitta nya plast gjutning stycken för din bil, kan du spara tid och pengar genom att återställa din bils original plast gjutning. Du kan köpa plast färgämne från valfritt antal fordonsindustrin butiker både lokalt och på Internet. Saker du behöver
Biltvätt tvål
Microfiber handdukar
plast färgämne
Maskeringstejp
Små skum pad
Visa fler instruktioner
1

Rengör bilens gjutning med biltvätt tvål och vatten så det är fritt från damm och fett. Torka alla gjutningen helt med microfiber handdukar.
2

Sätt en liten mängd plast färgämne på en osynlig del av bilens trim. Låt färgen torka i ungefär en halvtimme och inspektera trim för att se färgen fungerar korrekt.
3

Ansök målartejp på bilens kaross runt plastgjutningen bitar. Detta kommer att hjälpa till att hålla något färgämne av bilens lack.
4

Sätt en liberal mängd färgämne på skum pad. Gnid färgen jämnt på plastgjutningen bitar, se till att täcka varje plastbit.
5

Låt färgen torka i ungefär en halvtimme. Inspektera plast gjutning så att du inte missar några delar. Om du vill färga gjutningen mer, följer samma process som tidigare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121562.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.