Hur Buff Porsche Targa Fälgar

Porsche 911 Targa har ett tak som har en löstagbar mittdel som kan vikas och stuvas i bagageutrymmet. Targa är inte en fullt konvertibel, men i stället erbjuder ett tak som öppnas halvvägs. Liksom alla Porsche, kom Targas från fabriken med höga hjul kvalitet legering som företaget installeras på alla sina fordon. Rengöring och polering din Targa hjul bör betraktas som en rutinmässig del av underhåll och skötsel för att bevara tillståndet och värdet på din Porsche. 911 Targas kom med en rad olika hjul från fabriken. Saker du behöver
p21 hjulrenöring (eller liknande) katalog fälgborste
bomullspinnar
Luddfria trasor
Vaselin (för eloxerade hjul) katalog Aluminum Polish (tillval ) katalog Automotive vax (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Spray bort eventuell smuts och skräp som ligger på dina hjul med en slang eller en högtryckstvätt. Spraya insidan av hjulhuset att ta bort smuts, löv och annat skräp som kan lossna när du beskriver dina hjul.
2

Blötlägg hjulen med en mild aluminiumfälg rengöringsmedel. Vissa Targas kom med eloxerade Fuchs legeringar hjul, som har en delikat finish och kräver en renare med rätt pH-balans för att undvika att orsaka skada ytbehandlingen. Porsche rekommenderar p21 hjulrenöring, finns på Porsche återförsäljare.
3

Skrubba hjulcentrum, fälgen och mellan ekrarna på hjulet med en mjuk borst, fälgborste (finns på bildelar butiker). Använd stora tops att rengöra fördjupningar och runt muttrarna.
4

Skölj hjulen iväg med slangen. Använd en ren, torr, luddfri frottéhandduk för att torka dem.
5

Buff målgång på polerade Targa hjul med ett högkvalitativt aluminium polska (se Resurser). Applicera polera med en frottéhandduk och sedan polera målgång i hjulen.
6

Applicera ett tunt lager vaselin på eloxerade fälgar, men gör inte polera dessa hjul. Om dina fälgar har en målad center (som många Porsche hjul gör) använder en hög kvalitet fordonsindustrin vax för att underhålla och bevara målgång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121468.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.