Hur man tar bort fläckar Surt regn från utsidan Billack

Har inte du älskar den glans av en ny bil? Du får det eftersom bilen var nyligen målade och poleras med en paint-shine efterbehandlare, på toppen av allt detta, var bilen troligen nyligen vaxad. Som ett fordon åldrar, börjar sin glans att försvinna, särskilt på grund av felaktig rengöring, vaxning och surt regn. Med dessa enkla steg kan du motverka effekterna av surt regn och få din bil skiner igen. Saker du behöver
SpongeCar ​​waxCar polishMulti-Clean cleanerTowelsBuffer padElectric eller luft bufferHose
Visa fler instruktioner
1

Mix Multi-Clean alkaliskt allrengöringsmedel med vatten, enligt till en 10-till-1-förhållande. Tvätta bilen noggrant med en svamp och allrengöringsmedel. Slang av din bil med vatten.
2

Ansök bil polish till en fuktig svamp. Polska i en cirkulär rörelse, som täcker hela ytan av bilen och särskilt de platser som har skadats av fläckar surt regn. Slang från bilen och torka den torr med handdukar.
3

Parkera bilen på en skuggig plats. Fukta en handduk med vatten och börja tillämpa bilvax i en cirkelrörelse.
4

Låt vaxet torka lite. En bra tumregel är att göra en sida av bilen i taget och börja att ta bort vaxet där du startade vaxning på varje sida. Använd en ny, torr handduk att cirkulärt polera och torka av vax av bilen.
5

Hyra eller köpa en luft-eller elektrisk buffert. Anslut ett mjukt skum bil-polermaskin pad till bufferten. Slå på bufferten och, med cirkulära rörelser, polera hela bilen igen med bara polermaskin pad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120949.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.