Hur fixar Repor i Chrome stötfångare

Chrome stötfångare har använts på bilar och lastbilar i år och är särskilt vanligt på klassiska och vintage fordon. På grund av deras utsatta läge vid de yttre delarna av ett fordon, kan de skadas lätt från stenar och skräp som kastas upp från vägen. Ofta, krom stötfångare utveckla små repor. Dessa kan tas bort med en liten ansträngning och rätt tillbehör. Saker du behöver
milt rengöringsmedel och vatten
krompolish
Micro-fiber handdukar
Stålull (fin kvalitet)
Visa fler instruktioner
1 < p> Tvätta stötfångaren med ett milt rengöringsmedel som diskmedel. Skölj av stötfångaren med en slang och sedan torka det ordentligt med en ren, torr, luddfri handduk.
2

Polera stötfångaren med en högkvalitativ krompolish som den typ som mammor gör ( se Resurser). Applicera en liten mängd av det polska till en mikro-fiber handduk och torka av den på krom. Arbeta polska till repan och sedan polera den polska ut.
3

Finish avlägsna scratch med den finaste kvalitet av stålull. Blöt stötfångaren med vatten för att undvika Avtrubbning ytan medan du använder stålull. Applicera en liten mängd av det polska till stålull och sedan arbeta in de repor, försiktigt polering som du går. Se till att du hålla ytan fuktig för att undvika att lägga till fler repor på krom.
4

Skölj rikligt av ordentligt med vatten och torka den med en ren, torr, mikro-fiber handduk.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121320.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.