Hur Detail Clay din bil

Har du precis tillbaka från en resa och undrar hur man får bromsdamm, sav från träd, väg tjära, insekt rester, fågelspillning och andra föroreningar från ytan av bilens lack? Efter tvätta bilen, ser du fortfarande små fläckar som inte tagits bort genom tvättning eller ens polering? Sedan är det dags att exfoliera din bil! Vi exfolierar vårt ansikte eftersom det ger oss en frisk, slät, glödande ansikte? Vi vill ha samma för vår bil. Claying bilen tar bort föroreningar från bilens lack som tvätt kan inte. Här är ett sätt att ta reda på om du behöver lera bilen. Tvätta och torka bilen. Kör sedan fingertopparna över färgytan på din bil. Känns det grova eller sandiga? Om svaret är ja, har du bevisat bara för dig själv att bilens lack har föroreningar. Ett annat bra sätt att testa är att ta en bit av plastpåse (plastpåse, ziplock) och lägga väskan mellan handen och ytan på din bil. Du bör kunna känna föroreningarna på fins färgytan. Saker du behöver
Detailing lera
Clay smörjmedel
frotté hink handduk
, vatten, tvål för bilar och sämskskinn (som ska användas för att tvätta och torka bilen) katalog Polymer Tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Tvätta och torka bilen.
2

Ta en lera bar ut ur behållaren. Knåda den pjäs som du kommer att använda och forma leran till en platt oval form.
3

Arbetet på huven först då tak, baklucka och stötfångare, sidodörrar, fendrar och så vidare.
4

Spraya en liten mängd (2 eller 3 sprayningar) av lera smörjmedel direkt på ytan av området (12 "x 12" fyrkant) du kommer att arbeta på. Spraya även en liten mängd på leran.
5

Glide leran i en rak och tillbaka riktning tills du är klar med området. Se till att du bara använder den ena sidan av leran.
6

När leran glider fritt när du gnuggar på ytan, betyder detta leran baren har dragit föroreningarna ur färgen. Du kan nu torka området med en frotté. Kör fingrarna på området och det ska kännas smidig. Om inte, upprepa processen.
7

Vik leran och knåda för att exponera den rena sidan.
8

Arbetet på nästa område (12 "x 12") och upprepa processen (steg 4 - 6) tills du är klar med hela bilen
9

Det sista steget är att lägga polymer fogmassa på kroppen av din bil.. Tätningsmedel skyddar lacken på din bil och ger din bil en slicker utseende och slätare finish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120902.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.