Hur man gör ett jobb Billack

Om du vill måla din bil en annan färg, tänk på att det kan vara svårt att duplicera samma kvalitet som en fabrik lack. Måla din egen bil kommer att spara minst $ 500, men du kommer att behöva sätta in flera timmars arbete för att det ska bli rätt. En fördel med att måla din bil är att du kan anpassa färg och designa exakt hur du tänkt. Du kommer att behöva ha flera timmar till förfogande, rätt målning utrustning och en stadig hand för att måla din bil ordentligt. Saker du behöver
Wire
Plast spridare
sprutpistol
Billack och klarlack
Primer
150-grit slipskivan
Body filler
Ansiktsmask
Vatten
Tvål
Handdukar
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
Prepping Bil
1

Rulla ihop bilfönster, fastställa presenningar och lägg en ansiktsmask i ansiktet. Ta bort all rost från bilen med en 150-grit slipskivan. Kör fingrarna över de slipade områdena för att se till att de är släta.
2

köpa några spackel och blanda ihop creme härdare med basen filler ovanpå en bit kartong. Använd en plast spridare för att jämna ämnet över eventuella stötar. När det är torrt, slipa ner så det är slät och jämn.
3

Tvätta bilen mycket väl innan du försöker måla den. Ta bort allt damm, smuts och skräp som kan förstöra din lack. Få nedanför speglar, bål och eventuella sprickor som kan hysa smuts. Använd tvål och vatten för att skölja bort. Ta bort all vax byggs upp på avsluta med ett vax eller fett remover. Torka den fullständigt med handdukar.
4

Wire ditt chassi ram under bilen till ett jordat föremål för att ladda ur eventuell statisk elektricitet som kan dra till sig damm.
5

Tape off windows /kanterna på bilen som du inte vill måla med maskeringstejp. Addera Måla Bil
6

Applicera primer lösning på de områden du vill måla och sandpapper det smidigt med din slipskivan.
7

Applicera första lagret av auto färg med en sprutpistol. Gör en lätt, jämnt lager över hela bilen och låt det torka i ca en timme.
8

Måla det andra skiktet på samma sätt som du målat första lagret och låt det torka i en timme eller mer.
9

Applicera två eller tre klarlacker av auto färg, så att varje skikt torka i ca 30 minuter innan nästa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121289.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.