Anpassade Pinstripe Idéer för Bilar

Pinstriping är en teknik i vilken en mycket tunn linje av färg eller annat material används som en dekorativ frodas på ett fordon. Processen används i allmänhet av auto entusiaster att ge sina fordon en unik look. Pinstriping kan vara något så enkelt som linjer som kurva runt en bils fendrar, eller så komplicerat som ett utstuderat väggmålning målad bilens huva. Tape Stripes

Eftermarknad tejp ränder är en mycket vanlig form av auto pinstriping. De förskurna ränder har en glansig vinyl yta på ena sidan och en tung bindemedel på den andra. Även ränderna är pre-cut, kan du ändra ytterligare dem med en sax eller rakblad för att skapa din egen design eller ändra ränder "bredd och längd.
Mönster

Mönstrade pinstripes kan tillämpas av färg, och de är också tillgängliga färdigförpackad i tejpform. Det finns många färdiga mönster tillgängliga, inklusive lågor, taggtråd, döskallar och detaljrika mönster linje. Handritade mönster tenderar att vara mer genomarbetade och kreativa, men är också mer tidskrävande att måla på fordon, i motsats till att fastställa mönster band.
Coloring

Använda flerfärgade pinstriping är ett bra sätt att göra ditt fordon sticker ut och uppmärksamma. Till exempel kan lägga röd pinstriping till en blå bil, eller gula ränder på en grön man göra mönstret verkar mer slående och djärv. Du bör alltid se till att randning färgen är kompatibel med fordonet innan du sätter på ränderna, dock. Till exempel är brun striping vanligtvis inte något du skulle placera på en svart motorcykel eftersom de två färgerna inte kontrast tillräckligt och den bruna skulle inte stå ut.
Handmålning

handmålning pinstripes kan vara en svår uppgift, men också en mycket givande om det görs på rätt sätt. Kommer upp med en idé för ett mönster eller med en artist designen en och sedan tillämpa den på bilen är ett bra sätt att lägga till en anpassad, one-of-a-kind look till någon pinstriped fordon. Dessutom ger handmålning ett extra lager av unikhet via personlig prägel som subtil skuggning som du inte kommer att få med en automatiserad lack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121703.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.