Vad är det bästa vax för att återställa Car Paint?

Det finns en stor ironi i det faktum att tillverkarna göra fordon av något så robust som metall sedan täcka den med ett ämne så skört att alla band över minsta skråma. Lyckligtvis finns det ett antal produkter på marknaden som iscensattes för att försköna denna beläggning och minska uppkomsten av repor. Växer och restaurering
Vaxer

kan faktiskt inte återställa en bils färg, bara polish kan permanent och fysiskt jämna färgen själv. Vax kan bara fylla små ojämnheter, vilket ger intryck av en slätare yta
naturliga och syntetiska

Vaxer delas in i två kategorier:. Naturliga och syntetiska (polymer) typer. Dessa bör aldrig förväxlas med "tätningsmedel", som skyddar färgen men inte ge mycket glans.
Luster

eftersom de utgör en så tjock beläggning, carnauba vaxer ge en djupare och mycket mer skimrande glans än flytande polymer typer.
Tone Quality

Karnaubavax är att föredra för sin djupa, rika tonen på röda och gula. Syntetiskt vax är en ljusblå färg, vilket gör bilens pigment verkar något svalare än det egentligen är.
Shine Kvalitet

Tjockare carnuba vaxer kommer ge en djup glans och flytande glans till färgen, och föredras för organ med mer kurva och flöde. Tunna syntet ger en mycket hård och spegelblank glans, vilket gör dem bäst för kantighet eller facetterad kroppsformer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121432.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.