Hur Buff Single-Stage polyuretanfärg

Polering billack hjälper till att återställa den naturliga glansen i färgen och är det bästa sättet att blanda ojämn färg eller kamouflera en touch-up jobb. Enstegs billack är knepigt att polera, eftersom den inte har en skyddande klarlack. När du upptäcker körningar och flammig ojämnheter på ytan som kallas "apelsinskal" i din nya singel-steg färg jobb, är det enda sättet att jämna ut dem genom putsning. Gå långsamt när putsning, eftersom färgen har färre skikt än en bil som har varit målade med emalj och klarlack. Saker du behöver
Bucket
Vatten
våtslippapper, 2000-grit
bomullsdukar
polermedel
Foam pad
Visa fler instruktioner

1

Undersök din bil, kör fingrarna över lack. Att få en bra idé innan du börjar om när bilens lack är grov kan hjälpa dig när putsning.
2

Doppa 2000-grit våtslippapper i en hink med vatten. Ta bort det, sedan gnugga sandpapper över din bil, arbetar i långa back-och-tillbaka stroke. Flytta inte i ryckiga rörelser och inte trycker för hårt. Arbeta över hela bilen på detta sätt. Skölj bilen när du är klar. Du är redo att polera.
3

Torka bilen torr med ren bomull dukar. Använd inte någon trasa som har berört marken, eftersom smuts och damm kommer att repa din buff jobb.
4

Squirt polermedel på en skum pad. Ta skumdynan till ytan av din bil, och sedan flytta den fram och tillbaka. Applicera polervax över hela ytan på din bil, men du kan välja att börja och avsluta en sida i taget innan du fortsätter.
5

gnugga polermedel av med en ren handduk när ett område är mättad. Torka av föreningen off kommer att återställa glans till din bil.
6

Torka bort all polermedel på detta sätt. När du är klar, kommer din nya singel-steg lack vara blank och du kommer inte att kunna se några droppar i lacken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121431.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.