Hur att rengöra en tråkig Hood Plastic Car

Fler och fler fordonsindustrin komponenter görs av plast än någonsin tidigare. Vissa fordon har hela sin kropp gjord av plast karosseridelar, medan andra har plast fendrar och huvar. Detta är bra för viktminskning och bättre bränsleekonomi, men det kräver ägarna till dessa typer av fordon för att upptäcka nya sätt att rengöra och underhålla sina finish. Lyckligtvis finns det flera nya produkter på marknaden som gör det lätt för ägarna till dessa plast arbetsföra bilar för att hålla dem rena och blanka. Saker du behöver
One-steg plast renare
Microfiber handduk
Wax
Soft
handduk
Visa fler instruktioner
1

Spray fordonet. Skaka burken kraftigt för att blanda kemikalier. Spraya hela ytan av huven eller stompanelen du vill rengöra och glans från cirka 6 till 8 inches bort. Alltid spraya bort från ditt ansikte och ögon.
2

Torka huven. Använd en mikrofiberduk eller handduk för att torka renare bort av huven. Torka i en cirkulär rörelse tills all vätska absorberas från kroppen panelen.
3

Polera huven. Använd en ren microfiber handduk och polera ytan till en ljus lysa genom att arbeta i en cirkelrörelse. Några mycket tråkig finish kan behöva en andra eller tredje ansökan.
4

Applicera vaxet. Använd din favorit vax, tillämpas enligt tillverkarens anvisningar. När torr, ta bort vaxet med en mjuk handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121439.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.