Hur man tar bort dubbelhäftande tejp från en automatisk

Dubbelsidig tejp är ett mycket populärt sätt att fästa dekaler till bilar och lastbilar . Bandet är känt för exceptionellt starka bindning egenskaper , vilket gör för säkra dekaler . Men när det är dags att ta bort dessa dekaler , innebär detta också dubbelhäftande tejp är svårare att ta bort än en vanlig klistermärke eller tejpbit . Viss försiktighet måste vidtas för att avlägsna dubbelsidig tejp utan att skada bilens lack eller finish. Saker du behöver
Tandtråd trasor
Cloth
Gummihandskar
Adhesive remover
Visa fler instruktioner
1

Skär ett tvärsnitt av tandtråd ca 18 inches lång . Wrap ena änden av tråden runt fingrarna på ena handen för att kunna hålla tråden undervisas samtidigt som du drar den andra änden av tråden med den andra handen .
2

Håll tandtråd ordentligt över kroppen av bilen där tejpen appliceras , och sakta arbeta tandtråden under bandet , ta bort det mesta av tejpen och lämnar den återstående limmet på ytan av bilen .
3

Sätt på de gummihandskar för att skydda huden från självhäftande remover . Applicera en liberal mängden bindemedel remover till en trasa trasa och gnugga trasan ordentligt på det område där limmet kvar på auto organ . Upprepa denna process tills alla limmet har tagits bort från kroppen av din bil eller lastbil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121839.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.