Hur man installerar Pinstriping eller reflexband på en bil eller motorcykel

Reflekterande pinstripe är en bra idé om bilar och mortorcycles. Det kan rädda en cyklist liv på natten eftersom det hjälper bilisterna ser dig i mörkret. Pinstriping och reflexband uppmärksammar bilar och lastbilar också. Det ser väldigt cool på dagen och lyser upp din bil på natten. Följ dessa steg för att installera pinstriping eller reflexband på en bil eller motorcykel. Saker du behöver
tjäravlägsnande lösningsmedel
Reflextape eller pinstriping
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

Rengör din bil, ta bort någon tjära, smuts eller andra föroreningar. Efter tvätt, kör du händerna längs den, känslan för tjära gupp. Ta bort dem med en tjäravlägsnande lösningsmedel för att hålla pinstriping från bubblande.
2

Använd "märket, stick, bogserbåt och knacka" teknik. Detta kommer att göra dina raka och böjda linjer så perfekt som möjligt.
3

Mark där du vill att bandet ska börja och sluta. Om du vill köra pinstriping längs hela sidan av bilen, markera bort det i sektioner. Stick en liten bit maskeringstejp för att markera fläckarna.
4

Stick kritstreck vid startpunkten. Kolla in det för att se till att det är i nivå med den linje du vill att den ska följa. Dra uppbackning av pinstriping. Tug tejpen försiktigt och hålla den andra änden av det ovanför slutpunkten. Tänk på att inte sträcka bandet för mycket eller det kommer att spricka.
5

gå mot märket punkten och du kommer att se pinstriping börja fästa sig till ditt fordon. Det beror på att de flesta bil kroppens har en svag kurva ut. Bandet är rörande, men är knappt fäst vid denna punkt. Vet detta är det dags att åter lyfta bandet och försöka igen, om det behövs.
6

böjda linjer på samma sätt, förutom att du höja eller sänka höjden på arbetspunkt som du lägre den pinstriping till fordonets kropp.
7

Tryck på tejpen på plats när du är säker på att det är där du vill att pinstriping vara. Använd fingrarna för att försiktigt knacka den på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120896.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.