Dent Removal Devices

Bucklor är ett vanligt problem i utsidan av bilar. Vissa är mer känsliga än andra och kan få en buckla enbart av någon lutar sig mot den. Det finns ett antal olika sätt att ta bort dessa bucklor, med hjälp av olika verktyg som antingen kan köpas eller improviserade med vad du har i ditt hem. SUGKOPP Devices
p Det finns ett antal olika enheter sugkopp som är effektiva på att ta bort små bucklor. Verktyget är i grunden en stor sugkopp som kan placeras över buckla i bilens exteriör och pumpas upp för att fästa sig ordentligt så att ingen luft kan komma in eller ut. Det är oftast då ett handtag eller spak på baksidan av dessa enheter, beroende på utformningen, vilket gör att buckla kan hoppat ur. Dessa enheter varierar i effektivitet, eftersom många säljs via infomercials på TV eller på ställningar inom fordonsindustrin butiker och är inte garanterat att det fungerar.
Dent Kits
p Det finns satser som också används för paintless buckla borttagning. Dra spetsar av olika storlekar finns i dessa kit, tillsammans med en mycket stark lim. Nibs är bitar av metall eller plast fäst på en gängad metall stöta. En droppe lim bör läggas på den sida av dra spetsen motsatt gängade metall stud och sedan fästs på botten av buckla du planerar fixering. Den ding reparera verktyg med en hake i den andra änden ska då skruvas ned över den gängade tappen i spetsen, så att du kan dra metallen upp. När buckla dras ut, droppar ett par släppmedel kan läggas på limmet för att frigöra den från bilen utan att påverka färgen. Denna process kan vara effektivt om det görs rätt, men kan också repa lacken på bilen och inte om något görs fel. Exakt användning av dessa varierar också från kit till kit.
Värme och Kyla

Ibland bucklor kan enbart fastställas med hjälp av objekt som du har runt huset. Allt beror på hur svår och stor buckla är. För de bucklor som inte är så illa, med användning av en hårtork på ena sidan av buckla och en stor bit av is, som torr is, på den andra sidan kommer att bringa metallen att dra ihop sig och sedan plötsligt expandera, vilket gör att buckla att bokstavligen hoppar ut och tillbaka till sin ursprungliga form. Tryckluft vände upp och ner kommer också frysa vad det sprutar så detta kan användas effektivt. Tapping en kyld, bucklig del av en bil med en hammare från insidan av buckla, liksom i hjulhuset, är också ett effektivt sätt att ta bort små bucklor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121614.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.