Hur Ren Chrome Plated Plastic på din Auto

Det brukade vara så att processen med förkromning krävs en metall ämne , men tekniska framsteg har gjort det möjligt för tillverkarna att krom plattan plastdetaljer samt. Detta kan hittas ofta i galler och små trim bitar . Processen för rengöring kromade plastbitar är inte annorlunda från rengöring normal krom , och kan göras enkelt hemma med grundläggande förnödenheter . Saker du behöver
Slang och vatten källkodspaketet Bucket
Biltvätt tvål
Microfiber mitt
Microfiber handdukar
Glasrengöringsmedel
Visa fler instruktioner
< br > 1

Parkera bilen på en skuggig plats . Skölj av den kromade delen med slangen för att lossa smuts och smuts . Häll en mössa full av biltvätt tvål i hinken och fylla skopan med högt tryck vatten från slangen .
2

Placera microfiber mitt på handen och doppa den i löddret från tvålen i hinken , sedan tvätta bort den delen med mitt . Skölj bort delen med vatten med lågt tryck från slangen . Torka av den med en microfiber handduk .
3

Spray delen med fönsterputsmedel. Buff glasrengöraren med en ny microfiber handduk , vrida det ofta så att du alltid har en färsk yta . Se till att få alla vinklar och vrår i den delen så att glaset renare inte kommer att droppa på den del när du kör bilen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121354.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.