Hur man använder kardborrband till Secure Dashboard Kabeldragning

kablar hängande ut från under en instrumentpanel är inte bara rörigt, kan de vara en del av en farlig situation. Passagerarnas fötter kan fastna lösa sladdar, dra trådarna isär, kopplar de elektroniska instrumenten och lämnar strömförande ledningar utsätts för stötar passageraren. Unattached värmetrådar kan också orsaka en brand att starta på brädan i bilen. Alla dessa problem kan undvikas genom att vika trådarna under instrumentbrädan och inslagning kardborreband runt trådarna för att säkra dem. Saker du behöver
Allrengöringsmedel
Mjuk trasa
1 bit 75 PSA (Pressure Sensitive Adhesive) KARDBORREBAND, 4 inches lång
1 bit dubbelhäftande kardborreband, 6 inches lång

Visa fler instruktioner
1 Återställ snyggt utseende på din bil genom att använda kardborreband för att säkra instrumentbrädan ledningar.

Titta på undersidan av instrumentbrädan, för att finna en 4-tum lång platt plats. Lyft försiktigt de lösa trådarna upp så att du kan få dem att nå den platsen utan att rippa isär. Spraya rengöringsmedel på fläcken och torka området noggrant.
2

Peel vaxartad uppbackning av remsan av självhäftande rygg kardborreband krok. Fäst kardborreband på platsen du rengjort, och tryck fast på ytan. Undvik att vidröra den självhäftande baksida till mattan eller rengjorda områden.
3

Linda dubbelhäftande kardborreband tätt runt exponerade trådar. Det kommer att hålla sig till sig själv, så du kan antingen skära bort överskottet eller linda den runt ett par gånger.
4

Lyft trådarna upp och tryck på dubbelsidiga kardborreband mot självhäftande rygg kardborreband. Tillämpa ett fast tryck. Om det finns en annan del av exponerad tråd, flytta över ca 6 inches och upprepa alla steg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121473.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.