Hur man använder Turtle Cleaner Wax Headlight

tiden, väg smuts och UV-strålar tråkig bort plasthöljet på din strålkastare. Detta kan negativt påverka din nattliga sikt vid körning, eftersom dina strålkastare 'candlepower reduceras. Du kan fixa detta fara på din lokala bilverkstad, eller använda en billigare lösning med Turtle Wax varumärke strålkastare återställa kit, vilket återställer tråkig och gula strålkastare till sin ursprungliga lyster. Varje kit kommer med tre skitiga restaurering pads, 4 oz. av linsen klargöra förening, 4 oz. spray smörjmedel och en tätning torka. Saker du behöver
Soap
Vatten
Maskeringstejp
Ren bomull dukar
Frotté
Visa fler instruktioner
1

Tvätta strålkastare med tvål och vatten för att ta bort smuts. Beskriv strålkastare med maskeringstejp för att förhindra strålkastarrengörande lösningar från att skada den omgivande färgen.
2

Lägg lite av linsen klargöra föreningen på en bomullstrasa och gnid den på hela strålkastaren, med fast tryck . Buff strålkastaren med en ren bit frotté.
3

Sätt spraya smörjmedel på den grövsta restaurering pad om din strålkastare är kraftigt oxiderat. Använd endast restaurering pad på områden som inte fick ren i steg 2.
4

Använd den näst grövsta restaurering pad och gnugga fram och tillbaka i motsatt riktning som du använde för den grövsta restaurering pad. Gnid den näst grövsta pad på strålkastaren i ungefär en minut. Om dynan eller strålkastare blir uttorkad, applicera mer glidmedel.
5

Slutför polering av strålkastare med den blå sidan av minsta grövsta efterbehandling pad. Torka strålkastare med en ren bomullstrasa.
6

Applicera linsen klargöra föreningen till en ren bomullstrasa och gnid fram och tillbaka på linsen tills föreningen är oklar. Låt föreningen torka på linsen i några minuter och polera det med en ren bomullsduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121890.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.