Hur Vinyl Wrap en bil

Vinyl bil omslag anses vara en konstform i många kretsar. Du kan helt ändra färg, design och trimma din bil med vinyl självhäftande film. När du har det vinyl som du vill, överväga din bil ska vara ett staffli med en målningsbar yta redo att bli allt från en drake till en banderoll proklamera dina tillhörighet till ett porträtt av ditt livs kärlek. Använda lätt att hitta objekt, kan du också bli en Michelangelo i auto världen. Saker du behöver
Papper
Maskeringstejp
Vinyl
Plastic polermaskin
kniv
Visa fler instruktioner
1

bort licensen skylt (ar), dörrhandtag och annan hårdvara som kommer att störa tillämpningen av vinyl. Täck glas och andra föremål som inte kommer att vara vinyl täckta med papper och maskeringstejp.
2

Rengör hela bilen med en vinyl ytbehandling vätska och en svamp. Ytan ska vara helt fri från damm, smuts eller grime för vinyl att fastna ordentligt.
3

Lägg en bit av vinyl på taket på bilen så att den hänger ner på alla sidor. Gör ett litet hål med en kniv om en antenn är i vägen men skär bara tillräckligt vinyl att låta antennen igenom.
4

Ta bort skyddspapperet från baksidan kanten av vinyl och lägg försiktigt den klibbiga sidan nedåt på taket. Använd fingrarna för att trycka ut luftbubblor.
5

bort hela baksidan gradvis, trycka ut eventuella luftbubblor längs vägen med plast polermaskin. Klipp bort överflödigt vinyl bort med kniv skär så nära till kanterna av taket som möjligt. Tvinga kanterna på vinyl ner en gång klippa.
6

Täck huven på bilen på samma sätt, liksom alla andra plana ytor, såsom stammen. Alltid släta ut kanterna på vinyl när du har avskurna extra. Av skyddspappret på en bit vinyl
7

Skala och tryck ner längs den övre kanten av en av backspeglarna. Dra vinyl spänd och applicera värme från en värmepistol för att tillåta dig att sträcka vinyl smidigt runt kurvan i spegeln.
8

Använd handen för att jämna ner vinyl runt spegeln och trimma bort överskott. Upprepa denna process för den andra spegeln.
9

Täck alla de krökta ytorna på samma sätt som du gjorde speglarna, med hjälp av värmepistol för att göra vinyl töjbart. Håll vinyl drog hårt som du värmer den för att undvika hängande material.
10

Använd spetsen på hobbykniv att punktera några små bubblor som du inte kan ta bort. Applicera värme till spetsade bubblan och släta ner den med handen.
11

Gå runt bilen och se till att alla de delar som du vill täcka är täckta med vinyl. Klipp bort all vinyl som stör dina lampor och skruvhål.
12

ersätta hårdvaran du bort tidigare och ta bort papperet och göra tejp. Dra tejpen försiktigt för att undvika att dra bort vinyl som får fångas på det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121666.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.