Hur man tar bort Auto Moulding

Det finns alla typer av lister på bilar och lastbilar som gjorts under de senaste 10 åren, och de flesta av dem är utformade för att skydda fordonet. Vissa bilar har lister längs dörrar för att förhindra dörren stötar, andra har dem över stötfångaren för att skydda i låg hastighet kollisioner. Inte alla gillar synen av lister, men lyckligtvis är det lätt att ta av dem. Saker du behöver
Hårtork eller värmepistol
plast spackel
Air kompressor med luftledningen
Pneumatiska crud borttagningsverktyg med suddgummi hjul
Automotive detaljer spraya
Microfiber handduk

Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en plats med massor av sol. Detta kommer att hjälpa till att lossa upp lister och göra det lättare att ta bort dem. Slå på hårtorken och hetta upp i slutet av gjutningen, flytta hårtork ofta.
2

Skjut plast spackel mellan gjutning och dörren, och använda den för att bända listen bort från dörren. Sedan greppar listen och dra bort det.
3

Installera radergummit hjulet i krid borttagningsverktyg och anslut den till kompressorn och linje. Kör krid borttagningsverktyg längs bandet rest från gjutningen. Se till att inte hålla det på en plats för länge, eftersom du kan bränna lacken.
4

Spray fordonsindustrin detaljer spray på panelen och torka det rent med hjälp av microfiber handduk. Vrid handduken ofta så det finns alltid en ren yta på färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121346.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.