Så för att avsluta akrylemalj

Innan polyuretanfärg blev standard för automatisk karosseri, hade många bilar rockar akryl emalj. Detta innebär att många äldre bilar som behöver måla touchups behöver nya lager av denna emalj, så att blanda olika typer av färg på en bil är oklokt. Även akrylemalj i slutändan inte lika hållbart som polyuretanlack, kan den skyddas med en klarlack yta lades över toppen. Denna yta ger ett professionellt utseende glans och tätar upp ny lack. Saker du behöver
Air mask med tryckluft källkodspaketet gummidräkt
Maskeringstejp
Tidning sälja Grease Remover Review Duk
sprutpistol
Air kompressor

Visa fler instruktioner
1

masken någon del av bilen som du inte vill tillämpa finish, inklusive fönster, speglar och en bred sträng runt bilen om du helt enkelt göra en Touchup jobb. Gips bilen med tidningen, hålla ned den med maskeringstejp. Om du retuschera den ursprungliga lack, omfattar en buffertzon på ungefär tre gånger storleken på plåstret av färg innan du börjar att maskera. Den klara beläggningen kommer att vara över ett mycket större område än den tillsatta färgen.
2

Lägg ett lager fett remover över den exponerade ytan på din bil för att avlägsna smuts och damm som kan ha etablerat sig sedan du målade den. Torka rent med en trasa.
3

Bifoga din pistol slang till kompressorn och don din skyddsutrustning. Fyll pistolen s kanister med klarlack.
4

Spray klarlack över din lack. Om du gjorde en touch up jobb, spraya klarlack över ett mycket större område, ända till maskering. Ge fordonet tre lager av klarlack.
5

Låt klarlack härda under en vecka. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121433.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.