Hur fixar Cracking Måla på bilar

Sprickbildning i en bil färg jobb kan förekomma i klarlack över färgen eller basfärgen i färgen. Sprickor bildas av många skäl. Det kan finnas en strukturell fråga i plåten under färgen som resulterar i sprickbildning. Brister under målningen processen kan också orsaka sprickor i färgen efter en tid, till exempel när färgen är felaktigt blandad eller tillämpas på ett mycket tjockt lager. För att fixa sprickbildning på en bil, kommer du behöver leveranser som kan köpas från butiker auto utbudet. Om sprickbildning är utbredd eller allvarlig, bör du kontakta en fackman. Saker du behöver
Avfettning Svampar renare
eller dukar
Sandpapper
Vatten
Primer, om nödvändigt
pensel, om nödvändigt
Bättringsfärg i samma färg som lack
Bilvax
Visa fler instruktioner
1

Rengör knäckt yta med hjälp av en avfetta renare och en svamp eller trasa. Avfetta renare kommer att ta bort uppbyggnad från färgen.
2

Slipa ytan med en grov grit sandpapper, såsom ett 60 grit. Använd vatten för att spola sandpapper och yta för att hålla den slipade färgen ännu. Sand nog av yta för att jämna det spruckna området utan att nå plåten nedanför lack.
3

Torka slipade området med avfetta rengöringsmedel för att avlägsna rester.

4

Prime området med en bil-primer, om primern har slipas bort. Om sprickbildning inträffade i klarlack och du inte behöver slipa till primern, behöver du inte att prima igen. Applicera primern med en pensel om det behövs, eller spraya det på om det är en spray primer.
5

Låt primern torka och härda enligt tillverkarens anvisningar.
6 < p> Måla området med bättringsfärg. Bättringsfärg kan köpas från fordonsindustrin leverans butiker. Låt färgen torka enligt tillverkarens anvisningar. Applicera färgen med en pensel om det behövs, eller spraya det på om det är en sprayfärg.
7

Wax det nymålade området med en bil vax och svamp eller trasa. Vaxning området kommer att återställa glans och skyddar ytan från framtida skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121536.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.