Hur man målar upphängningsfjädrarna

Även om upphängningsfjädrarna är inte den mest märkbara aspekten av din bil eftersom de är dolda bakom hjulen och under bilen, de fortfarande ser bra ut med ett nytt lager färg. Om du återställer en bil mekaniskt och bygga om uppskov för att se ut som nya, sedan målas och restaurerade fjädrar bör anses ingå i återställningen. Målning fjädrar är ganska lätt när de är ut ur fordonet. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Diverse verktyg för att ta bort Springs hotell färgborttagningsmedel kommenterar: Mineral sprit
Rags
Spray primer
Sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

Ta bort fjädrarna från fordonet om de fortfarande är installerade. Förfarandet kommer att variera beroende på fordon som de håller på att avlägsnas från. Konsultera en verkstadshandbok för din bil.
2

Skala av gammal färg från fjädrarna om de är målade. Applicera färgborttagningsmedel i antingen pensel-på blankett eller från en sprayburk. Låt färgen börjar bubbla och sedan torka bort färgen med en trasa. Stålull kan vara praktiskt för att ta bort mer envisa områden av färg.
3

Torka alla ytor på våren med lacknafta och en ren, torr trasa tills all olja och rester avlägsnas från våren.
4

Applicera ett tunt lager av sprej primer. Spraya ca åtta till 10 inches från våren i en smidig och tillbaka rörelse. Låt ljuset pälsen att torka i en minut eller så. Denna päls kommer att ge de tyngre rockar något att hålla sig till. Applicera två fasta skikt av primer, så att 10 till 15 minuter mellan lagren. Låt primern torka helt. Konsultera anvisningarna för torktid av det märke du använder.
5

Applicera ett tunt lager av sprayfärg i valfri färg. Låt färgen torka i en minut eller så och sedan använda två till tre solida skikt, låt tillräcklig torktid mellan skikten enligt anvisningarna på burken. Låt sista pälsen att torka över natten innan du försöker att hantera och installera fjädrarna i fordonet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121887.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.