Torra Vinyl Body Decal Instruktioner

Dry vinyl kropp dekaler används ofta på privata och kommersiella fordon för kosmetisk effekt. Medan många privatägda bilar kommer att vara dekorerad med enkla ränder och mönster kommer nyttofordon ofta dekorerad med torra vinyler som återspeglar företagets färger eller kontaktuppgifter i ett företag. Även torra vinyl kropp dekaler kan läggas till ett fordon av specialiserade företag, är det faktiskt ganska lätt att tillämpa dem själv. Det finns inga speciella verktyg krävs och med lite tid och tålamod, kan perfekt resultat uppnås. Saker du behöver
luddfri trasa
Maskeringstejp
Sax
Brukskniv
Sprayflaska
Mild tvål tvättmedel
Vatten
Gummi Paper spridare
handdukar
Säkerhetsnål
Visa fler instruktioner
1

tvätta motorcykeln noggrant för att avlägsna alla spår av smuts, damm och skräp. Låt bilen torka innan du torkar över de områden som skall täckas med en bit luddfri trasa för att garantera en perfekt arbetsyta.
2

Använd maskeringstejp för att placera dekalerna på plats så att de kan kapas till rätt storlek med en sax eller en mattkniv. Ta inte bort skyddsfilmen från vinyldekaler i detta skede. Addera 3

Blanda 1 msk. av mild tvål tvättmedel med en liter rent vatten och rör om ordentligt innan du tillsätter lösningen till en plast sprayflaska. Använd sprayflaska att applicera en våt beläggning över en panel, som täcker hela området där vinyldekal kommer att tillämpas. Arbeta alltid på en panel i taget så att eventuella misstag i att lägga vinyl dekaler är begränsade.
4

Lay vinyl dekal nedåt på en plan arbetsyta och ta bort den skyddande vax uppbackning genom att dra det av vid en skarp vinkel. Applicera en generös tillämpning av såpvatten från sprayflaska på baksidan av dekalen, men kom ihåg att lämna det skyddande yttre lagret på plats.
5

Applicera dekalen på den våta ytan av panelen och skjut den på plats. Oroa dig inte för att vinyldekal inte har fastnat på panelen omedelbart. Den tvålvatten tillåter förflyttning av dekalen tills den är i perfekt läge. Gör en visuell kontroll av positionen av dekalen från olika vinklar för att se till att det är precis där du vill ha det.
6

Placera bred kant av gummi spridaren i mitten av dekalen och skjut ordentligt. Dra gummi spridaren till kanterna på vinyl Dekaler att spola ut tvålvatten underifrån, till att inte flytta dekalen från det önskade läget. Var uppmärksam på luftfickor och se till att dessa är lättade ut från under vinyldekal också.
7

När all tvålvatten och luft har arbetats fram från under dekalen, torka ytan av panelen med pappershanddukar för att avlägsna överskott av fukt och låt torka i 30 minuter. Om flera dekaler tillämpas, göra en start på nästa panel med samma system tills hela bilen är klar.
8

När dekalerna är torra, ta bort den skyddande yttre lager för att avsluta. Genomför en okulärbesiktning av dekalerna att kolla efter luftbubblor. Pierce områden med instängd luft med en säkerhetsnål och skingra genom att trycka mot hålet med gummi spridare för att lämna en osynlig reparation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121892.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.